Skip to content

Het ver-schil.

We will
answer.

Wij zorgen ervoor dat duurzaam leuk is, en leuk duurzaam. Dit doen we op verschillende manieren die allemaal 1 overeenkomst hebben: jij hoeft er bijna niks voor te doen, want wij regelen het!

DISTRIBUTIE & VERDELING

01  –

Zorgeloos duurzaam
zonder te veel poespas.

Kies je voor duurzaam, dan doen wij verder de rest. Naast enkel het leveren van duurzame producten, zorgen we ook graag voor de verdeling. Zo nemen we alle logistieke rompslomp uit handen en zorgen we dat alles van a tot z op locatie geregeld is. Want duurzaam moet naast leuk ook gewoon makkelijk zijn.

–  02

PAY FOR WHAT YOU GET

Duurzaam hoeft
niet duur te zijn...

Wij leveren op basis van volume schatting, maar factureren op basis van daadwerkelijk verbruik. Eventuele overschotten zullen worden teruggenomen. Op deze manier voorkomen we materiaal verspilling en betaal jij nooit meer dan wat er verbruikt is. Dat is wel zo eerlijk en duurzaam.

het verschil

03  –

Let us do
the talking.

Door middel van creatieve activaties op het terrein maakt Call of Nature kenbaar dat jouw festival sustainable is, terwijl we op een leuke manier bewustwording creëren bij de festival bezoekers. Fijn voor jou als organisator en fijn voor het imago van het festival. Maar vooral fijn voor onze toffe wereld, waar nog vele feestjes op gevierd mogen worden.